Scandal de proportii in curtea Primariei de Sfanta Marie. Un sobor de preoti ce au venit sa sfinteasca noua masina a primarului s-au trezit ca n-au obiectul muncii. Nimeni nu i-a anuntat ca masina respectiva a fost confiscata de DNA in urma cu doua luni. Preotii s-au suparat foarte tare ca au venit la lucru in zi de sarbatoare in timp ce altii mananca mititei si asculta manele. 

Preotii s-au enervat rau de tot pentru ca au venit pe cheltuiala lor si acum nimeni nu-i va despagubi. 

Din preafericiti au ajuns preatristi. Unul mai Inalt dintre ei ne-a declarat: "Judecati vor fi cei indraznesc sa judece. Vom merge si noi la DNA sa recuperam masina si sa o sfintim. Il bagam si pe Primar inauntru cu geamurile deschise si vom spala toate pacatele masinii si continutului acesteia. Nu in ultimul rand ii vom spala si rotile. Nu este permis ca la a doua venire a Primarului acesta sa ramana fara masina. "

Intrebat daca nu ar fi mai bine sa sfinteasca scoli noi in loc de biserici si masini, Inaltul preot a spus ca nu comenteaza intrucat degeaba avem scoli daca nu avem masini sa mergem la ele.

Am incercat sa-i mai punem si alte intrebari PreaTristrului Inalt Preot dar a spus ca il doare spatele si ca nu se mai poate sta coborat la nivelul nostru.