Un comunicat intergalactic a fost remis redactiei noastre binshene. Am aflat astfel ca 172,65 extraterestri se vor stabili la Binsh. Motivul este unul simplu. O sa avem sectie de ATI (Animare- Terapie Intensiva) marita, de data asta pe bune, nu cu lupa ca la altii de la alte spitale. Si cum sectia noastra ATI va fi cea mai tare de pa Pamant, o sa putem sa tratam eventuale julituri ale musafirilor, in premiera absoluta, cum nime atii de pe planeta nu poate. Musafirii nostri spatiali au primit asigurari ca nu vor fi trimisi in cazuri urgente la Oradea pe E79, deoarece nu vor ca acesta sa fie ultimul lor drum ca-i plin de gropi. Ei vor sau rute ocolitoare sau sa fie lasati sa moara in pace. 

Asociatia Extraterestii Beiusului a remarcat faptul ca ne-a luat vreo 4 ani sa construim si sa lasam neterminata extenisia salonului ATI, cam in plata domnului. S-a tot asteptat ca domnul sa plateasca, dar dupa mai multi ani s-a stabilit fara echivoc ca nu se stie cine e domnul. Ajutorul se pare ca va veni de sus. RomPetrolu va finanta ceea ce pe pe sit-ul Primariei Mun'cipiului este prezentat ca "Un Proiect de Succes".  Mare succes daca tot ne-a luat deja 3-4 ani sa-l terminam si tot nu e gata. 

Acum asteptam cu mare interes sa vedem unde se vor stabili Extraterestrii in Beius, pentru ca Binsu'i amu de vis! Adica nu-i inca dar o sa fie in curand. Probabil ca va fi o decizie politica-strategica, ca sa nu-i suparam. E cert ca vor primi un loc cu verdeata, cu acces la asfalt bun, conectat la apa geotermala si la nelipsitul izvor fereedic, aproape si departe in acelasi timp de neautorizatii de la UNICARM.  

Intervievat de agentia de presa Galactic Chemic TV Beius, nasu sef al orasului a zis ca "sigur putem profita si lua ceva de la Extraterestri, ca doar n-or sa vina cu mana goala. Stim ca nimeni nu vine cu mana goala la Beius. Daca vor le putem da spatiu de vanzare in Piata Agro-Alimentara, ca precis vor si ei sa traiasca din ceva". Vom deschide special pentru ei: Cimitir, Biserici, Scoli, chiar si o pista de hexaciclete (bicicletele extraterestrilor). 

Oamenii de stiinta de la Universitatea Inter-Galactica Samuil Vulcan  confirma ca sunt pregatiti sa faca o clasa speciala unde vor invata micii verzi. Se va cumpara mobilier nou pentru verzi. Nu se stie inca nivelul de pregatire si nici cum le functioneaza mintea. Nu se stie exact nici daca au minte sau nu. Oricum le vom baga mintile in cap.