O veste cutremuratoare a zguduit lumea stiintifica romaneasca. Daca pana acum era doar expresie, cativa medici de la Spitalul Municipal Beius, confirma existenta reala a acestei cauze de deces: crapatul de ciuda si invidie. Beiusenii si-au ridicat deja lumea in cap fiind  cei mai geotermalisti oameni de pe glob. 

Si ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, in premiera in Romania s-a facut si aductiunea de apa de la Feredeu, semn ca majoritatea consilierilor locali il sprijina pe primar, ce fusese incurcat de alte partide in anii trecuti. Situatia a devenit insa critica pentru ca toata tara vrea acum apa de la Feredeu. Lucrarile s-au terminat deja in proportie de  0%, la mai putin de un an de la demararea lucrarilor.

 

Autoritatile locale beiusene, de la Ec Prof Domnul Primar, pana la consiliul local majoritar le transmit tuturor beiusenilor ca sa nu bea apa feredeica, pentru ca aceasta creeaza dependenta fiind cea mai cristalina si mai aductionata apa de pe glob. Astfel e bine sa stiti ca ar fi mai bine sa crapati de sete decat sa beti apa feredeica pana crapati. In plus riscati si sa faceti broaste in burta, dat fiind faptul ca broastelor le place foarte mult apa curata&cristalina.

 

Pana am scris acest articol se pare ca si statia de epurare de la Beius a fost terminata in proportie de 213% intr-un timp record mondial. Ungurii din Ungaria si de pretudindeni vor sa aductioneze de astfel, la randul lor, apa menajera purificata in noua noastra statie de epurare. Selina, firma constructoare a primit premiul Noabel pentru apa curata, ca felicitare pentru calitatea lucrarilor si viteza de constructie care pe alocuri a fost mai mare ca viteza luminii.

Dar revenind la tema articolului, oamenii ce au crapat de ciuda pentru ca ei nu pot trai in acest adevarat Rai beiusean, au aflat planurile Primariei Beius de a introduce in premiera in lume un nou sistem de conducte prin care beiusenii vor avea access direct la lapte si miere. Noile conducte vor fi instalate tot de firma Selina si vor fi executate sub Inaltul Patronaj al Primariei Beius si cu participarea extraordinara a DNA-ului. DNA-ul a tinut neaparat sa participe la aceste lucrari, ca implicare sociala, dat fiind faptul ca la Beius, se stie, oamenii sunt curati ca lacrima si s-au nascut nevinovati. Aceasta poate fi si o explicatie a deselor vizite la Beius ale DNA-ului: vin si ei sa bea apa curata.

Beiusul ramane astfel un oras ce-si traieste zilele intr-o adevarata epoca de aur. Cum sa nu crape altii de ciuda?

Redactia www. beius.ro isi exprima sincerele pareri de rau pentru familiile celor ce au crapat. Bisericile locale si-au deschis casele pentru a face fata fluxului mare de ciudosi.