Erata: Datorita sursei folosite am gresit cand am spus ca echipa s-ar afla pe ultimul loc. Locul pe care il ocupa acum echipa este de fapt fruntasul loc penultimul. In mod corect mi s-a semnalat ca in retur echipa si-ar putea reveni si dandu-se de trei ori peste cap sa se transforme din codas in fruntas, ca doar cei din urma vor fi cei dintai. Nuova Mama Mia ocupa de fapt ultimul loc. In calitate de fundas intr-adevar domnul Ganea nu era nevoie sa dea vreun gol, deci ramane calificat  peste masura pentru a ocupa functia de presedinte al clubului sportiv.

Din nou nu e vina Primarului, ci a Consiliului Local ca a acordat acele fonduri echipei de fotbal. Consiliul local are acum o majoritate PNL-PSD deci responsabilitatea utilizarii fondurilor le apartine acestor doua partide. Nu stiu ce se putea face cu 235 000 Euro(1 000 000 lei noi, 10 miliarde lei vechi), altceva decat pentru a plati o echipa sa fie pe ultimul loc. Le reamintesc consilierilor ca multe laboratoarele de fizica, chimie, biologie din foarte multe scoli au finantare 0 de ani de zile. Pana la urma trebuie sa alegem ce vrem sa devina copiii nostri: "constructori ai viitorului" sau sa fie fotbalisti, pentru ca alte sporturi nu exista.

 

Ce am fi putut face cu 235 000 euro???

 

  • am fi cofinantat, cu ajutorul lui Cornel Popa (cel care aduce bani in Bihor) demararea proiectului unei statii de transfer a gunoielor. In acest fel spalam si din rusinea de la Edilul. Imaginati-va ce fericit ar fi fost directorul Odobasianu(fostul primar) si adjunctul sau Petru Jurj (fostul director) sau
  • s-ar fi cumparat 470 de calculatoare performante () sau
  • s-ar fi putut da 1000 de prime de 235 euro pentru fiecare din cei mai capabili copii din scoli sau
  • am fi realizat anveloparea termica a 10 blocuri (estimat 23 500 eur per bloc) sau
  • am fi putut finanta 25 de case pentru familiile nevoiase, model Habitat Pentru Umanitate de care ar fi beneficiat pana la 75 de persoane nu un an ci o viata intreaga sau
  • demararea investitiei de introducere a gazului metan in Beius... si doar pe 3 strazi ar fi o realizare. Gazul sta la intrarea in oras.
  • alte lucruri care acum nu mi le pot imagina...

 Iata stimati beiuseni ce s-ar putea face cu banii nostri...

 

Tineti minte cand consilierii PD-L erau injurati in sala mare a primariei pentru ca nu vroiau sa dea bani la fotbal??? in cele din urma au cedat presiunilor din acele sedinte zgomotoase, unde aveam niste elemente turbulente care ii amenintau. Uite ce s-a facut cu banii: nimic.

Imi cer scuze pentru "unele greseli" din articol, si ca nu am reusit o informare 100% corecta. Dar dumneavoastra folositi-va dreapta judecata si spuneti-va sinceri daca sunteti multumiti cu destinatia acelei sume de 10 miliarde lei vechi. Contravaloarea a doua case cu cate 4 camere fiecare, sau a unei noi sectii scolare in Scoala N. Popoviciu ca doar sta neconstruita de cativa ani deja. Sau poate s-ar fi terminat noua aripa ATI de la Spitalul Nou. Sau poate s-ar fi asfaltat profesional o strada din municipiul nostru iubit. Judecati!

Articolul original, cu rectificarea pozitiei in clasament

In Bihor exista doua cluburi foarte tari de fotbal. Cel mai tare e cel de la Oradea, FC Bihor, adica Fotbal Club Bihor. Noi beiusenii suntem tare inteligenti si ne facem de ras cu un club care e de fapt cel mai tare si seamana "inteligent" la nume cu cel din Oradea, adica CF Bihorul Beius. Pentru unii e foarte usor de confundat si induce usor in eroare. Ce va semnalez dragi beiuseni este ca platiti foarte bine ca acest club beiusean sa va faca de ras, adica sa fie pe penultimul loc undeva prin amarata divizie C sau corect spus Seria C5. Avand in vedere transparenta cheltuirii bugetului local nu va pot zice cu exactitate, dar cheltuielile ajung undeva la 10 mld de lei vechi, in ideea ca nimeni nu poate zice exact cati bani aduc cele doua sali de sport ale Primariei. Precis sunt pe plus ca piata agroalimentara, sefita in continuare de Corleone!

De fapt posibil retrogradata in Divizia D CF Bihorul Beius ar trebui DESFIINTATA. Sau mai vreti sa cheltuim si la anul bani cu ei? Spuneti si voi, ce facem cu codasii astia? Si ca sa rasucesc un pic cutitul in rana: am intrecut doar anonimul club Nuova Mama Mia Becicherecul Mic. Si Becicherecu asta mic nu e municipiu, ce-o fi oare ca nu am auzit de el? Felicitari tuturor sportivilor si multumim majoritatii din Consiliul Local care cheltuieste bani pe retrogradata echipa de fotbal a vechiului si faimosului nost' Muncipiu.

Si de asta dragi beiuseni pleaca toate talentele "intelectuale" din oras si pentru ca noi finantam o echipa de fotbal care n-au nimic de-a face cu fotbalul. Daca vorbim despre traditie, clubul are deja o traditie. Dar este o traditie otravita care nu are de a face nimic cu performanta. Poate nu ar trebui desfiintat, ci doar a trebui sa faca fata rigorilor economiei de piata si sa treaca in privat, sa-l finanteze din buzunarul lor propriu sau primarul sau consilierii, sau microbistii. Banii orasului sa mearga spre performanta nu spre esec.

Clubul Fotbalistic Bihorul Beius functioneaza sub conducerea marelui fotbalist Remus Ganea si sub inaltul patronaj al Primarului Municipiului Beius, Profesor Economist Adrian Nicolae Domocos care l-a numit in functia pe care o ocupa.

Cititi profilul fostului fotbalist Ganea pe

http://www.romaniansoccer.ro/players/g/ganea_remus.shtml. Se pare ca a dat un gol in cariera.

Si stiti ca una din prioritatile primariei este sa se mai faca un stadion pe langa Delani. Pentru cine? Pentru Ce? La ce s-ar putea folosi acei bani?

Cititi si Politica pumnilor pe bani, unul dintre scandalurile care ne-au mai facut faimosi in urma cu ceva vreme.

Mai jos aveti si un articol integral despre Remus Ganea, fotbalistul fara goluri.

În "careul de aşi", cu un conducător ambiţios

Autor: Ionel POPA, Viorel CODREANU

CF Bihorul Beiuş a fost înfiinţat în anul 1921 şi, după o istorie zbuciumată, cu oscilaţii între liga a III-a şi a IV-a, în ultimii ani este o prezenţă constantă în eşalonul trei. În această ediţie de campionat, Bihorul este surpriza plăcută din seria a VI-a, în care ocupă poziţia a patra. Din vara anului trecut, în conducerea grupării beiuşene a fost cooptat Remus Ganea, dornic de afirmare şi în noua postură după o carieră de jucător, cu urcuşuri, dar şi cu coborâşuri.

Profil Remus Ganea
Născut în Beiuş, la 17 octombrie 1972, Remus a făcut primii paşi în fotbal la vârsta de 12 ani pe dreptunghiul verde al urbei natale, fiind legitimat la pitici, după care, continuându-şi studiile în Oradea, a fost legitimat la LPS Oradea.
La nici 18 ani a debutat la FC Bihor Oradea, unde a evoluat timp de 4 sezoane, cu o scurtă perioadă de "ucenicie" de câteva luni la Înfrăţirea Oradea. A urmat, firesc, "pasul mare" la Universitatea Craiova (1994-1997), iar după o accidentare a jucat 6 luni la UT Arad. A prins apoi o perioadă fastă la FC Naţional (1997-2001) şi un sezon la Unirea Alba Iulia, repetată şi la Astra Ploieşti. A fost aproape de un transfer în străinătate, semnând un precontract la echipa Al-Itihad din Arabia Saudită, anulat din cauza unei accidentări (2002). În returul ediţiei 2003-2004 a ajuns la FC Argeş şi din vara lui 2004 a revenit la "prima dragoste", Bihorul Beiuş, unde a evoluat până în 2006 când s-a retras din activitate.
Remus a fost convocat de 32 de ori în naţionala de tineret şi a bifat un meci în naţionala României de seniori în turneul din 1993, desfăşurat în Hong-Kong.

Preşedinte la Bihorul Beiuş
În toţi aceşti ani a acumulat multă experienţă pe care acum o pune în practică cu multă ardoare. În luna august 2008 a fost numit preşedinte la gruparea beiuşeană, unde, alături de Ioan Bondor - vecepreşedinte, Jeno Ferko - director sportiv, dr. Valentin Mlendea - medicul echipei, şi de stafful tehnic compus din Rudy Kovacs, Adrian David, Vasile Sin, a reuşit să "sudeze" o adevărată familie.

Remus Ganea este un preşedinte exigent, implementând la echipă ordine şi disciplină, dar creând condiţii excelente de pregătire şi recuperare.

Rezultate ZERO. Demisia de onoare ?!?!?! Demiterea? Pentru ca 10 miliarde de lei sunt bani seriosi pentru care cineva trebuie sa dea socoteala, ca sa nu mai vorbim si de banii din sponsorizari.

Liber la comentarii!