Sorin Cigan, antrenorul CF Beius, condamnat la trei ani, cu suspendare. 

Intrebat despre aceasta situatie, primarul Domocos a declarat ca aceasta numire s-a facut la cererea sponsorilor echipei.

Spusele primarului sunt completate si de declaratia lui Remus Ganea, „Sunt prieten cu Adi Anca, nu prea îmi convine să încetăm astfel colaborarea, dar trebuie să respect oraşul. Decizia s-a luat pentru că susţinerea echipei de către unii oameni era condiţionată de treaba asta. Din primele discuţii cu noul antrenor, am înţeles că vrea să aducă o serie de jucători consacraţi şi de valoare”, a comentat, pentru cotidianul Crişana, Remus Ganea, preşedintele Bihorului, fost component al UTA-ei la mijlocul deceniului nouă.

 Intelegem un lucru: Primaria Beius accepta colaborari cu persoane ce IMPUN indivizi certati cu legea in functii? Ne-am vandut sufletul diavolului pentru aceasta echipa beiuseana ? 

 

 


Judecătorii Tribunalului Bihor au dat zilele trecute verdictul în procesul fostului antrenor al ACU Arad, Sorin Cigan. În 2009, Sorin Cigan a fost trimis în judecată alături de Gheorghiţa Onu, preşedinta clubului, pentru că ar fi încercat să aranjeze un meci cu FC Bihor. Astfel, Sorin Cigan a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Judecătorii au mai decis confiscarea sumei de 30.000 euro, cu care Geta Onu a încercat să cumpere conducerea clubului şi jucătorii echipei din Oradea. Sentinţa nu este definitivă, poate fi atacată la Curtea de Apel, iar mai apoi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Gheorghiţa Onu a primit doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, în condiţii de supraveghere pe o perioadă de cinci ani. În prezent, Sorin Cigan este antrenor în Liga III, la FC Bihorul Beiuş. Sorin Cigan a fost arestat de Tribunalul Bihor pe 19 iunie 2009, măsura fiind schimbată ulterior, pe parcursul procesului, cu interdicţia de a părăsi ţara, care este în vigoare şi în prezent.


Sursa: Crisana.ro